email simulatie test

Privacy module_informatiebeveiligingdatalek_protocol

email simulatie test uit laten voeren: email test om bijvoorbeeld het email-kennisniveau van uw werknemers en collega’s te weten

email_test_phishing simulatie_securitytest_triple_B

Met onze email simulatie test kunt u de hack mogelijkheden die hackers gebruiken testen. Welke types mail komen toch nog aan op de werkplek terwijl u misschien dacht dat ze geblokkeerd zouden worden? En als de mail toch aankomt, wat doet uw medewerker er dan mee? Wij testen dit voor u met onze test email scenario’s uiteraard zonder dat de testmails u schade opleveren. U weet dan of alle werkplekken waar mail gelezen wordt daadwerkelijk goed beveiligd zijn en of uw medewerkers verstandig omgaan met een verdachte mail of in een val van een hacker zouden trappen.

U bepaalt welke vorm test Triple-B uitvoert, uiteraard kunnen we ook samen bekijken welke test voor uw organisatie het meest effect heeft.

Onze software kan bijvoorbeeld een nagemaakte phishing mail sturen  door een met ons nagemaakte valse identiteit naar een specifiek email ontvanger binnen uw organisatie. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. ‘Phishing en spoofing test’: we sturen uw medewerkers een phishing email specifiek gericht op het verkrijgen van wachtwoorden;
  2. ‘Spoofing link test’: we sturen uw medewerkers een phishing email met als specifiek doel een malafide link te laten aanklikken, zonder het verzoek om een wachtwoord in te vullen.
  3. ‘testvirus’: we sturen uw medewerkers een testvirus in een email, dat de veiligheid van de route naar het email programma van de gebruiker test.
  4. ‘test Macro-virus’: we sturen uw medewerkers een macrovirus, dat verpakt is in een word- of excel bestand en kan worden uitgepakt. Het test de veiligheid van Office en het gedrag van medewerker.
  5. ‘image test email’: we sturen een medewerkers een tracking image;
  6. Integriteitstest mail: wat doen werknemers met een email die ze verleidt hun integriteit te schenden?

Meer informatie over email tests lezen, dat kan: Lees meer over email tests.