Keurmerk informatie veilig?

Keurmerk data veilig

Het veiligheidskeurmerk voor aantoonbaar veilige websites en databases

Triple-B Consultancy geeft het Keurmerk Data Veilig af aan bedrijven met aantoonbaar veilige websites en databases. U mag het keurmerk gebruiken als u uw web-omgeving regelmatig door ons laat controleren op beveiligingslekken en kwetsbaarheden.

Uniek aan onze methode is dat niet alleen de website van buiten gescand wordt, zoals de meeste van onze collega’s doen. Voor het data-veilig keurmerk dient ook de achterkant van de website op orde te zijn. Pas als de website en de gekoppelde database(s) van buiten gescand en van binnen gecontroleerd zijn door een CISSP gecertificeerde auditor, weten u en uw klanten dat uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens en privacygevoelige gegevens op een webserver veilig zijn opgeslagen en veilig worden verwerkt.

Onderzoek laat zien dat bij aantoonbaar veilige websites de ‘browse-to-buy-ratio’ aanzienlijk kan stijgen. Consumenten zijn zich gelukkig steeds meer bewust van de gevaren van internet. Zij willen hun persoonlijke gegevens steeds meer alleen achterlaten op websites die zij veilig achten en  vertrouwen. Met het Keurmerk Data Veilig laat u zien dat u uw website en databases hebt laten beveiligen en er alles aan doet aan veiligheidseisen te voldoen.

Keurmerk Data Veilig

Wilt u het keurmerk Data-Veilig kunnen tonen?

Maak nu een afspraak of bel ons voor meer informatie. Bel: (0)43-4512698

U mag het Keurmerk Data Veilig op uw website tonen, als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U hebt schriftelijke toestemming van Triple-B Consultancy ontvangen om het keurmerk te plaatsen. 
    Keurmerk Data Veilig
    Triple-B Consultancy – Het Keurmerk geeft aan dat u veilige data op uw website verwerkt (op database en servers).

  • U laat uw website en achterliggende structuur periodiek testen. De frequentie van de tests is afhankelijk van de risicoanalyse en het aantal bezoekers. Voor eenvoudige websites kan dit 1 maal per jaar zijn. Voor regelmatige veranderingen en updates, gevoelige informatie in de databases kan de controle wekelijks, maandelijks, per kwartaal zijn.
  • Uw website bevat een directe link naar deze pagina: Keurmerk Data Veilig.

Wilt u meer weten over de beveiligingsmaatregelen van Triple-B of het keurmerk? Neem dan contact met ons op.