Triple-B Consultancy?

Over ons

Triple-B Consultancy, de naam zegt het al, ondersteunt organisaties op 3 werkgebieden in de informatie-voorziening: Privacy, Informatiebeveiliging en IT- infrastructuur. Triple-B is dan ook door drie heren samen opgezet, om de krachten te bundelen en de processen bij haar klanten op een prettige, no-nonsence wijze te verbeteren.

Het unieke van Triple-B Consultancy zijn de diensten die we gezamenlijk kunnen bieden op de  genoemde  vakgebieden.
Deze combinatie van diensten maakt het ons mogelijk om u te helpen met allerlei vraagstukken en problemen over de informatievoorziening van uw bedrijf of organisatie.

We brengen systemen, beveiliging en regelgeving samen”.

Triple-B is opgericht in 2018, als onderdeel van BSM B.V. 

Consultancy op het gebied van Privacy, Informatiebeveiliging en IT-infrastructuur. 

De onderneming Triple-B Consultancy (handelsnaam onder BSM B.V) is gevestigd op Herengracht 14, 1441 EW Purmerend. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 37162013 en vestigingsnr. 000017630118.

 

De voormalige 3 oprichters van het bedrijf hebben jarenlange ervaring binnen de IT en de Privacy. De naam Triple-B Consultancy is ontstaan uit een aantal grondgedachten:

  • De drie specialisaties (Privacy, Informatiebeveiliging en Security infrastructuur);
  • De drie B’s staan voor: Betrouwbaar, Beveiligd en Beheersbaar;
  • De achternamen van de drie oorspronkelijke oprichters beginnen met de letter “B”.

Arnoud Bruinsma

Arnoud_bruinsma_Triple_B

Als Informatie beveiligingsfunctionaris ben ik altijd op zoek naar uitdagende interim-securityopdrachten en cybercrimeonderzoeken die ik naast mijn werkzaamheden als leidinggevende van BSM en Triple-B kan verrichten.

Jos Boeren

Jos_boeren_Triple_B

Als co-owner vervul ik de Data Protection Officer / Functionaris Gegevensbescherming rol en help ik organisaties om accountable te worden met de nieuwe Europese verordening de AVG (GDPR- General Data Protection Regulation)

kijken, luisteren en actualiteiten volgen

Triple-B Consultancy denkt mee

Maatwerk

Elke organisatie is uniek. Elke organisatie heeft haar specifieke  problemen, wensen en uitdagingen. Juist omdat wij het hele spectrum op informatievoorziening beheersen kunnen wij in overleg met u voldoen aan uw wensen en behoeften. In een persoonlijk gesprek kunnen we inventariseren, plannen en afspraken maken. Kortom maatwerk leveren!