Security

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging is een van de drie pijlers van Triple-B Consultancy. Zowel Privacy als Infrastructuren kunnen niet meer bestaan zonder beveiliging. Daarnaast is aangetoond dat verkoopcijfers stijgen en kosten dalen als informatiebeveiliging goed is uitgerold. Heeft uw bedrijf 1 telefoon en 1 laptop of misschien wel honderd servers en duizend werkplekken? De basis voor de veiligheid van beide omgevingen is gelijk. 

De vragen van onze klanten

Informatiebeveiligings vragen

  • Of het uitvoeren van penetratietests bijdraagt aan het beschermen van uw bedrijfsreputatie en de continuïteit van uw bedrijf?
  • Hoe het uit laten voeren van een penetratietest datalekken en fraude kan voorkomen?
  • Kan het uitvoeren van een pentest u zelfs geld kan besparen?
  • Wat als de IT beheerder van bedrijven niet heeft geleerd om kwetsbaarheden in software en op netwerklaag te testen?
  • Is de bedrijfsinformatie goed beveiligd? Hoe zeker bent u daarvan?
  • een accountant controleert uw boekhouder, maar wie controleert uw ICT beheerder? Staan er poorten onnodig open? Worden de mogelijkheden van uw systemen wel optimaal en vooral veilig benut?
  • ISO 27000: De norm specificeert en eisen vaststelt voor het, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie?
  • Wat doen medewerkers als ze een phishingmail of een mail met en virus krijgen?

Binnen de Informatiebeveiliging kent Triple-B de volgende aandachtsgebieden:

Pentesten

Test de status van u informatiebeveiliging door middel van een penetratietest. Op elk systeem hebben wij passende tests ontwikkeld. Op de pagina over pentesten leest u over onze pentesten op websites, Uw kantoornetwerk, uw telefooncentrale maar bijvoorbeeld ook op uw e-mail. 

Triple-B probeert als u ons een opdracht geeft als een echte hacker uw bedrijf en uw systemen binnen te komen. Natuurlijk letten we wel op dat er niets stuk gaat…. 

 

Lees meer

 

Security Consultancy

Elk bedrijf en elke organisatie moet zich tegenwoordig bezig houden met informatiebeveiliging, bijvoorbeeld omdat in de privacy verklaring is opgenomen dat gegevens veilig zijn. Maar heeft u zelf de kennis en hoe kunt u nu echt weten dat de informatie in uw organisatie veilig is? 

Onze consultants kunt u inschakelen als u bijvoorbeeld geen full-time security manager nodig heeft maar wel een vast aanspreekpunt. 

 Lees meer

Audits

Wij blijven zorgen dat onze klanten ook in de toekomst blijven voldoen aan de privacy wetgeving. Dit gebeurt o.a door het uitvoeren van audits door onze beproefde ICCM methode.

  Lees meer

Privacy Pro Module

Email security test, phishing simulatie

Met de eigen software en ons systeem testen we binnen organisaties hoe medewerkers met email omgaan en of zij bewust zijn van de gevaren. In veel gevallen krijgen we met onze tests minimaal een wachtwoord van een van de geteste personen terug. Hoe kunt u de bewustwording vergroten van uw medewerkers?

  Lees meer