Stationsplein 8-K Maastricht
Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)43-4512698

Nieuwsarchief Privacy en Informatiebeveiliging nieuwsartikelen

Feest 1 jaar Triple-B Consultancy

cookies;triple-b consultancy

1 augustus nadert met rasse schreden. Dat betekent dat Triple-B Consultancy haar 2e levensjaar ingaat.
Een eerste levensjaar jaar waarin na een opstartfase, gekenmerkt door een aantal kleine projecten , de bekendheid van de organisatie toenam.
Daarnaast werd de impact van de AVG voor organisaties, bedrijven en verenigingen steeds duidelijker. Mede ingegeven door de
aandacht in de media. Hetgeen resulteerde in het afsluiten van een 14 tal projecten waarbij we onze klanten hielpen met het privacy compliant worden door het
o.a. geven van adviezen (AVG Consultancy), het helpen met privacybeleid, integratie in de operatie, privacyverklaringen, trainingen en verwerkersovereenkomsten.
Naast de privacyprojecten werden een aantal security projecten uitgevoerd en een aantal combinatieprojecten waarbij zowel de cyber security als de AVG Consultancy aan bod kwamen. De dienstverlening op cyber security bestond met name uit pentesten en interne audits op de informatiebeveiliging.
Al met al een mooi opstartjaar met een mooie omzet, een 50% verdeling tussen security en privacy projecten en 100% tevreden klanten.