Interim Security manager

Privacy module_informatiebeveiligingdatalek_protocol

Interim Security manager: Interim Security manager nodig? Wij hebben ervaren en gediplomeerde CISO voor u klaarstaan.

Informatiebeveiliging_CISO_triple_B
Interim Security manager nodig?

Interim CISO of Interim Informatie beveiligingsspecialist

Sommige organisaties hebben tijdelijk extra security mensen nodig en andere organisaties zijn te klein om iemand op de loonlijst te hebben. In dit soort gevallen heeft Triple B de oplossing: wij verhuren tegen redelijke tarieven part-time security specialisten.

Vaak is dat goedkoper dan iemand op de loonlijst te hebben. Bijkomend voordeel is dat  u dan een vast aanspreekpunt heeft voor al uw security vragen, vreemde e-mails en andere zaken die op u afkomen zoals investeringen die u zou moeten doen in ICT.

Triple B biedt u in dit soort gevallen ondersteuning met een interim Chief Information Security Officer.

Werkzaamheden die onze interim CISO / Security specialisten doen zijn onder andere:

  • Beleid maken; De eerste keer is het lastig om de juiste route te kiezen en de organisatie mee te krijgen bij implementaties van bijvoorbeeld ISO 27001. Omdat wij bij veel organisaties en bedrijfsculturen over de vloer komen kunnen wij de medewerkers vaak op de goede toon aanspreken. Nadat beleid klaar is kan het herhaald worden door eigen/goedkopere junior medewerkers.
  • Meehelpen / de kar trekken bij een inhaalslag; door met name de nieuwe privacyregels moeten veel bedrijven een inhaalslag maken. Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig voor uw security-team? Triple-B  heeft per direct professionals beschikbaar.
  • De (interim) CISO adviseert u hoe u uw organisatie zo veilig mogelijk kan inrichten, zodat uw informatie optimaal beveiligd is en u voldoet aan de wettelijke regelgeving.
  • Een vaste security manager vervangen tijdens zwangerschap of ziekte

Het voordeel van de Interim security medewerker is dat u geen arbeidscontract hoeft op te stellen en geen sociale lasten hoeft af te dragen. U ontvangt eenvoudig per gewerkte week / twee weken achteraf een factuur. Een ander groot voordeel is dat security management vaak ook ‘handhaven’ is. Onze collega’s kunnen minder populaire maatregelen treffen of corrigerend optreden zonder dat collegialiteit of baas/werknemer verhoudingen in de weg staan.

Normenkaders waar we kennis en ervaring mee hebben zijn: