Referenties Triple-B Consultancy

Referenties klanten

In het kader van de nieuwe AVG regels moest ik een privacy statement maken. Toen ik eraan begon, merkte ik dat het best veel tijd zou kosten als ik alle regels zelf zou moeten uitwerken en toepassen. Ik heb daarom aan Triple B Consultancy gevraagd of zij me konden helpen. In ruil voor een zeer schappelijke factuur was het toen binnen een week geregeld.

Katelijne Zaalberg, craniosacraal en fysiotherapeut.

Fysiotherapie Balans en – Cranio Praktijk Zaalberg: Fysiotherapeut en Craniosacraal Therapeut in de Bloemenbuurt, Purmerend

“Sterk Ummelen advocaten is een kantoor dat voornamelijk is gericht op ondernemers. We zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, insolventierecht en contracten. “Sterk Ummelen advocaten verwerkt uw persoonsgegevens om haar diensten te kunnen aanbieden, de dienstverlening te kunnen verbeteren en om persoonlijk met u te kunnen (blijven) communiceren”. Om dit te realiseren volgens de wettelijke normeringen is samen met Triple-B Consultancy en onze medewerkers het project “AVG Compliancy” uitgevoerd.”

 

Walter Sterk – Sterk-Ummelen advocaten – Heerlen

 

“Sinds 1995 is Verzuimapplicatie actief op het gebied van verzuimmanagement en software ontwikkeling. We zijn als geen ander bekend met de knelpunten van organisaties, leidinggevenden, HR Managers en IT-ers en met de wensen en behoeften van bedrijfsartsen of casemanagers.  Voortdurende innovatie, flexibiliteit, servicegerichtheid en integriteit zijn de kernwaarden die we dagelijks inzetten bij het meedenken en adviseren van onze klanten. Zo is het vanzelfsprekend dat wij de privacy van onze klanten hoog in onze vaandel hebben staan en dat we hulp gevraagd hebben aan Triple-B Consultancy om ons te helpen met ons privacy vraagstuk. Dit project is inmiddels afgerond en zijn een overeenkomst met Triple-B Consultancy aangegaan om als DPO/FG ons te blijven vertegenwoordigen. Naast de AVG consultancy  werkzaamheden zijn we samen met Triple-B Consultancy een project gestart met als einddoel ISO27001 gecertificeerd te worden en daarmee de informatiebeveiliging en dus ook de privacy bescherming naar een nog hoger niveau te tillen”

Marcel Swelsen – Verzuimapplicatie 

Cursuscentrum De Schans is een ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling die veiligheid en bedding biedt en waar je als mens welkom voelt.
Wij bieden begeleidingsvormen aan waarin je in vrijheid kunt leren en ervaren wie je bent en dat je mag zijn wie je bent. Met respect voor je eigen grenzen en die van anderen kun je bij ons onderzoeken wat jouw bestaan zin geeft en hoe je dat in jouw leven vorm geeft.  Deze missie geeft impliciet
het belang aan van persoonsgegevensbescherming in onze dienstverlening.. Om dit te realiseren volgens de wettelijke normeringen zijn we samen met Triple-B Consultancy dit avontuur met volle tevredenheid aangegaan. Samen zorgen we nu met Triple-B Consultancy om de bescherming persoonsgegevens op het vereiste en gewenste niveau te houden.

Kerstin Achtenberg – Kasteel de Schans 

“Het project dat het team van Triple-B Consultancy  voor ons heeft uitgevoerd bestond o.a. uit advisering over informatiebeveiliging, het verzorgen van privacy cursussen, implementeren maatregelen op gebied van privacy/informatiebeveiliging  en het inventariseren van relevante systemen en processen. Consultants van Triple-B Consultancy bieden een combinatie van deskundigheid en flexibiliteit. De laagdrempeligheid en het openstaan voor de wensen van de organisatie hebben wij erg gewaardeerd in onze samenwerking. Wij zijn tevreden met het resultaat (AVG compliant) en werken in de toekomst samen verder met Triple-B Consultancy.”

Johan Oerlemans – Oranje Hotel Sittard

“Auto Zuyd heeft samen met Triple-B Consultancy een pilotproject uitgevoerd voor het ontwikkelen van een Privacy light module. Deze module stelt de MKB ondernemer in staat om te voldoen aan de privacy wetgeving. De prijs-kwaliteit verwachting voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en is een aanrader voor branchegenoten en andere kleinschalige MKB bedrijven”
Bert den Rooijen – Auto Zuyd

Ook uw referentie zouden we hier graag plaatsen!