Werkplekinrichting

websitesecurity_test_beveiliging_website

Werkplekinrichting: Uw Werkplekinrichting is afhankelijk van uw wensen en bedrijfsgrote. Met onze kennis bent u verzekerd van een prettige werkplek.

IT_Infrastructuur_werkplek_inrichting_Triple-B

Werkplekinrichting

Kantoormedewerkers vinden de ict-inrichting van hun werkplek belangrijk. Goede bedrijfsautomatisering bevordert het werkplezier en de prestaties. Het draagt ertoe bij dat ze beter en prettiger samenwerken met collega’s, klanten en opdrachtgevers.

Triple-B Consultancy helpt organisaties die het werk- en prestatieklimaat met behulp van kantoorautomatisering willen verbeteren. Samen met u zoeken wij naar de juiste match van mensen en middelen.

De werkplek-portfolio van Triple-B Consultancy omvat onder meer:

  •     pc’s, thin clients, monitoren en laptops
  •     printers en multi-functionals
  •     apparaten voor data-opslag en communicatie
  •     server- en storage-oplossingen
  •     it-architectuur
  •     internet-toepassingen
  •    mobiele devices: smartphones, tablets en laptops

Voor nagenoeg alle denkbare hardware kunt u terecht bij Triple-B Consultancy.

Kiest u voor nieuwe hardware? Dan denken wij met u mee over wat het beste aansluit bij uw bestaande hardware en welke producten de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Vaak maken kleine aanpassingen in bijvoorbeeld specificaties, types maar ook merken, een groot verschil in de mate van beheersbaarheid, investering en aansluiting bij uw ict-omgeving.

Als u hardware bij ons aanschaft dan kunnen we deze natuurlijk ook voor u installeren en inrichten in uw huidige ict-omgeving. En ook voor het complete systeembeheer kunt u vervolgens bij ons terecht.

Heeft u vragen over uw werkplekinrichting? Neem dan contact met ons op.