IT Infrastructuur diensten + producten

Detailinformatie en direct aanvragen 

 
Klik op de modules om te bestellen.

Europese producten en opensource

IT_Infrastructuur_ZABBIX_Triple-B

ZABBIX

Zabbix is een open-source monitoring tool voor diverse IT compomenten zoals: netwerk, servers, virtuele machines en zelfs cloud diensten.


IT_Infrastructuur_Graylog_Triple-B

Graylog

Graylog is een toonaangevende gecentraliseerde oplossing voor logbeheer, voor het vastleggen, opslaan en inschakelen van realtime analyse van terabytes aan machinegegevens.

IT_Infrastructuur_Nessus_Triple-B

Nessus

Nessus helpt de beveiligingsprofessionals aan de frontlinies snel en gemakkelijk kwetsbaarheden te identificeren en op te lossen, waaronder softwareproblemen, ontbrekende patches, malware en verkeerde configuraties, op verschillende besturingssystemen, apparaten en toepassingen.

IT_Infrastructuur_Assuron_Triple-B

Assuron

Biedt slimme technologie om het niveau van uw informatiebeveiliging en privacybescherming te verbeteren en compliance te waarborgen.


IT_Infrastructuur_HoxHunt_Triple-B

HOXHUNT

De geautomatiseerde phishing-simulator van HoxHunt stimuleert uw medewerkers continu om deze aanvallen te herkennen en correct te reageren door de dreiging te melden.

IT_Infrastructuur_F-SECURE_Triple-B

F Secure

Geavanceerde, real-time bescherming tegen virussen, spyware, trojans en andere malware.

IT_Infrastructuur_OPNsense_Triple-B

OPNsense

Nederlandse high-end opensource firewall. De feature set van OPNsense omvat geavanceerde functies zoals forward caching proxy, traffic shaping, inbraakdetectie en eenvoudig opzetten van OpenVPN-client connecties.

IT_Infrastructuur_ELKStack_Triple-B

ELKStack

Elastic Stack is een complete end-to-end log analyse oplossing welke helpt in diep zoeken, analyseren en visualiseren van log bestanden gemaakt door diverse netwerk componenten, maar ook servers ect.

IT_Infrastructuur_microsoft_Triple-B

Microsoft producten

Microsoft Office is een set van onderling verbonden desktoptoepassingen, -servers en -services, gezamenlijk een kantoorsuite genoemd, voor de Microsoft Windows- en macOS-besturingssystemen.IT_Infrastructuur_VMWARE_Triple-B

Vmware

VMware virtualiseert computing, van het datacenter tot de cloud en mobiele apparaten, om onze klanten te helpen flexibeler, responsiever en rendabeler te worden.IT_Infrastructuur_HP_switch_Triple-B

HP netwerken

HP helpt klanten zich aan te passen aan de veranderende behoeften van hun bedrijf door een keuze aan hoogwaardige netwerkproducten en -oplossingen te bieden die open, interoperabel, centraal beheerd en lage totale eigendomskosten bieden.


Diensten IT Infrastructuur

IT_Infrastructuur_projectmanagement_Triple-B

Projectmanagement

De regie van uw ICT project uit laten voeren door een doelgerichte, betaalbare en opbouwende projectmanager, waarbij de gebieden van privacy, informatiebeveiliging en IT Infrastructuur meegenomen kunnen worden omdat we de kennis voor u beschikbaar hebben.

IT_Infrastructuur_Infra_Architectuur_Triple-B

Infra architectuur

De medewerkers van Triple-B hebben brede kennis van systemen, applicaties, besturingssystemen en hardware. Met name met de hierboven genoemde producten hebben wij hands-on ervaring als implementator en/of systeem integrator.

IT_Infrastructuur_software_licenties_Triple-B

Licentie beheer

Voor veel organisaties is het lastig om efficiënt en effectief hun softwarelicenties te beheren. We hebben de actuele kennis voor efficiënt licentiebeheer.