IT Infrastructuur diensten + producten

Detailinformatie en direct aanvragen 

 
Klik op de modules voor meer informatie of om te bestellen.

Europese producten en opensource

IT_Infrastructuur_F-SECURE_Triple-B

F Secure

Geavanceerde, real-time bescherming tegen virussen, spyware, trojans en andere malware.IT_Infrastructuur_ZABBIX_Triple-B

ZABBIX

Zabbix is een open-source monitoring tool voor diverse IT compomenten zoals: netwerk, servers, virtuele machines en zelfs cloud diensten.


IT_Infrastructuur_ELKStack_Triple-B

ELKStack

Elastic Stack is een complete end-to-end log analyse oplossing welke helpt in diep zoeken, analyseren en visualiseren van log bestanden gemaakt door diverse netwerk componenten, maar ook servers ect.

IT_Infrastructuur_OPNsense_Triple-B

OPNsense

Nederlandse high-end opensource firewall. De feature set van OPNsense omvat geavanceerde functies zoals forward caching proxy, traffic shaping, inbraakdetectie en eenvoudig opzetten van OpenVPN-client connecties.IT_Infrastructuur_HoxHunt_Triple-B

HOXHUNT

De geautomatiseerde phishing-simulator van HoxHunt stimuleert uw medewerkers continu om deze aanvallen te herkennen en correct te reageren door de dreiging te melden.

IT_Infrastructuur_Assuron_Triple-B

Assuron

Biedt slimme technologie om het niveau van uw informatiebeveiliging en privacybescherming te verbeteren en compliance te waarborgen.


IT_Infrastructuur_Graylog_Triple-B

Graylog

Graylog is een toonaangevende gecentraliseerde oplossing voor logbeheer, voor het vastleggen, opslaan en inschakelen van realtime analyse van terabytes aan machinegegevens.

Amerikaanse producten IT Infra

IT_Infrastructuur_microsoft_Triple-B

Microsoft producten

Microsoft Office is een set van onderling verbonden desktoptoepassingen, -servers en -services, gezamenlijk een kantoorsuite genoemd, voor de Microsoft Windows- en macOS-besturingssystemen.IT_Infrastructuur_Nessus_Triple-B

Nessus

Nessus helpt de beveiligingsprofessionals aan de frontlinies snel en gemakkelijk kwetsbaarheden te identificeren en op te lossen, waaronder softwareproblemen, ontbrekende patches, malware en verkeerde configuraties, op verschillende besturingssystemen, apparaten en toepassingen.

IT_Infrastructuur_VMWARE_Triple-B

Vmware

VMware virtualiseert computing, van het datacenter tot de cloud en mobiele apparaten, om onze klanten te helpen flexibeler, responsiever en rendabeler te worden.IT_Infrastructuur_HP_switch_Triple-B

HP netwerken

HP helpt klanten zich aan te passen aan de veranderende behoeften van hun bedrijf door een keuze aan hoogwaardige netwerkproducten en -oplossingen te bieden die open, interoperabel, centraal beheerd en lage totale eigendomskosten bieden.


Producten uit risico landen

Onderstaande producten worden niet door ons geleverd omdat ze uit risicolanden komen. 

Diensten IT Infrastructuur

IT_Infrastructuur_software_licenties_Triple-B

Licentie beheer

Voor veel organisaties is het lastig om efficiënt en effectief hun softwarelicenties te beheren. We hebben de actuele kennis voor efficient licentiebeheer.